Хоббитка

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Хоббитка » Вечная тема » Косметичний ремонт


Косметичний ремонт

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Хлопці, чули ви про той кайф від косметичного ремонту? Які найбільші помилки, які ми робимо, кидаючись у цю пригоду?

0

2

Akkord написал(а):

Хлопці, чули ви про той кайф від косметичного ремонту? Які найбільші помилки, які ми робимо, кидаючись у цю пригоду?

О, так, це точно кайфово! Та, знаєш, часто ми занадто поспішаємо із косметичним ремонтом. Найбільша помилка - не враховувати всі дрібниці. Це може призвести до неприємних сюрпризів пізніше. Один з найважливіших моментів - підготовка поверхні перед фарбуванням. Якщо все не робити правильно, то краска може тріскатися або сліди від шпаклівки будуть видно. Також варто уважно вибирати матеріали, щоб вони були якісні та відповідали стилю та потребам. Ця стаття https://blog.vencon.ua/ua/articles/kosmeticheskij-remont власне, дає вичерпний огляд та корисні поради щодо такого ремонту. Варто підшукати дещо більшу кількість інформації, перш ніж кидатися у велику пригоду красивити свій простір!

0

3

Если будете менять проводку, в процессе ремонта и понадобится электромонтажная продукция, советую заказывать в интернет-магазине "Анбик", вот здесь https://anbik.ru/service/i2-obrabotka-m … oshinovka/. Там очень хорошие цены, качество на высоте. Продукция сертифицированная. Продает магазин только продукцию проверенных производителей. Мы там заказывали электромонтажную продукцию, когда делали ремонт в квартире новой и электроразводку делали. Остались очень довольны.

0

4

в плані ремонту в нашій Київській квартирі на Дарниці нам дуже допомогла одна стаття https://fortstroi.com.ua/stroitelstvo/s … ki-v-kieve із Інтернету яку мені скинула Моя сестра бо знала що ми готуємося робити ремонти і в цій інформації я знайшов багато цікавого про компанію декор плюс в Києві і також про таке оздоблення як декоративна штукатурка та венеціанка і Саме цей вид матеріалів ми і вирішили використовувати для нашої квартири і дійсно це красиво та практично

0


Вы здесь » Хоббитка » Вечная тема » Косметичний ремонт