Хоббитка

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Хоббитка » Всё подряд » Какой сделать подарок жене


Какой сделать подарок жене

Сообщений 1 страница 6 из 6

1

У нас скоро годовщина. Сначала думал подарить деньги. Но может подскажите какие-то другие варианты?

0

2

Не дарите деньги. Это так просто и банально. Я вот советую выбрать интересный подарочный сертификат https://giftmall.com.ua/ . Думаю ваша жена точно оценит, если вы ей подарите посещение какого-то клпссного спа салона с массажем и релаксом. Или купите для нее интересный мастер класс,  курсы. Сейчас очень большой выбор. Поэтому можно найти что-то интересненькое для каждого. Я вообще там часто покупаю сертификаты друзьям и родственникам.

0

3

Я думаю подарувати дружині роздруковану нашу сімейну фотографію на великому полотні) Буде красиво та пам'ятно))

0

4

Як на мене , потрібно щось дарувати особисто для дружини, наприклад ювелірні прикраси з золота - будуть чудовим варіантом. Майже всі дівчата люблять отримувати в подарунок прикраси. А якщо ви вагаєтесь з вибором, тоді можу вам порекомендувати корисну статтю про прикраси від ювелірного дому Oniks https://report.if.ua/rozvagy/yaki-mozhu … aksesuary/ . Саме вони виробляють красиві і стильні прикраси для жінок і чоловіків, на різний смак і ціну. Думаю в них ви зможете обрати найкращий варіант на подарунок.
https://oniks.ua/upload/resize_cache/iblock/b03/561_561_1/p5h4c2fv2fu14ehbx2lgmmdqv717s6xo.jpg

0

5

Я б подарував наприклад сертифікат на спа-процедури, або якийсь тур на відпочинок.

0

6

Я з вами згідна, так як такі подарунки приносять приємні емоції, які запам'ятовуються на довго. І в мене є ще одна ідея для подарунку - це квитки в театр на виставу для дорослих https://teatrmolodi.com/repertoire/для-дорослих/ . Ви навіть можете з дружиною вдвох піти на виставу, і це буде дуже круто. Адже, перегляд вистави - це заряд чудовими емоціями, плюс приємно проведений час у двох.

0


Вы здесь » Хоббитка » Всё подряд » Какой сделать подарок жене