Я шукаю клей вже кілька днів і не можу знайти його ніде! Чи можна його дійсно десь придбати в нашому місті? Я намагався перевірити всі магазини та ринки, але вони здаються пустими. Можливо, я щось пропустив? Чи є можливість, що клей зник з ринку або його виробництво призупинено? Буду вельми вдячний за будь-яку інформацію або пораду, як дістатися до потрібної місцевості, де можна придбати якісний клей.
Клей
Сообщений 1 страница 3 из 3
Поделиться22023-09-10 12:55:04
Ой, у мене теж такі питання, чомусь не можу ніяк все обирати і шукати, чекаю поради
Поделиться32023-09-10 13:32:38
Дійсно, здається, що з клеєм в нашому місті є деяка проблема. Проте є одне місце, де ви зможете придбати різноманітні види клею, чудової якості та за доступною ціною. Рекомендую перевірити сайт, де можна придбати клей пва д3 https://lux-x.com/ua/tovary/klej-pva-lyuks-d3/ , там ви знайдете все, що вам потрібно. Цей інтернет-магазин спеціалізується на продажу будівельних матеріалів та декору, у тому числі і клею різних видів. Їх асортимент досить широкий і включає клей для плитки, клей для паркету, склоблоків, гіпсокартону, а також для різних матеріалів, таких як дерево, метал, пластик і багато іншого.