Хоббитка

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Хоббитка » Всё подряд » Купівля квітів у коробці


Купівля квітів у коробці

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Привіт всім! У моєї бабусі завтра День народження, планую до неї поїхати та подарувати квіти у коробці, вона такі любить. Порадьте мені красиві квіти у цьому форматі, та інтернет-магазин у Львові, де їх можна купити зі швидкою доставкою.

0

2

Я сама люблю квіти у коробці, і часто купую такі собі, та своїм близьким. Можу підказати квітковий магазин у Львові, де вже не один рік купую квіти, та дуже задоволена, вони завжди свіжі та з гарним оформленням.

0

3

Я не проживаю у Львові, там живе моя бабуся, тому там планую купувати квіти, щоб вони не прив'яли в дорозі. Залиш мені, будь ласка, посилання на магазин, в якому ти купуєш собі квіти. Буду дуже вдячний!

0

4

Таким інтернет-магазином являється Квітна https://kvitna.ua/collection/flowers-in-box в ньому не менше ніж 1000 готових букетів. Кожен з цих букетів являється унікальною дизайнерською роботою флориста, тому подібний не знайти в інших квіткових магазинах.

Порадити можу красиву коробку з квітами «Моменти радості», квіти в ніжних кольорах жовті та рожеві, разом вони виглядають дуже гармонічно. Зверни увагу на онлайн вітрину з відео до кожного букета, це тобі допоможе добре роздивитися квіти з усіх сторін, щоб зрозуміти як вони будуть виглядати в реальному житті. Магазин працює без вихідних та цілодобово, що дасть тобі змогу замовляти їх в будь-який час. Доставка досить швидка, упродовж години після замовлення, квіти будуть доставлені на потрібну адресу у Львові. Квіти завжди дуже свіжі, бо їх формують одразу після замовлення. Якщо ти не знайдеш потрібний букет, флористи можуть для тебе створити індивідуальний по твому дизайну.

https://forumupload.ru/uploads/0015/ec/51/2080/t695463.png

0


Вы здесь » Хоббитка » Всё подряд » Купівля квітів у коробці