Хоббитка

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Хоббитка » Всё подряд » Основи дизайну і графічні редактори


Основи дизайну і графічні редактори

Сообщений 1 страница 3 из 3

1

Дизайн — це один з найбільш привабливих напрямків в IT. Тут важливо вміти поєднувати технічні навички з креативністю, а фантазію — з практичністю. Від гарного дизайну часто залежить продаваність товару, тому візуальній складовій варто приділяти багато уваги. Після навчання - https://lviv.itea.ua/courses-itea/web-d … lustrator/ завершивши курс, ти зможеш працювати з mockup, готувати матеріали для друку та працювати у графічних редакторах Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Figma/Sketch. Після проходження курсу Основи дизайну ти зможеш обрати, у якому векторі продовжувати розвиток: веб-дизайні чи графічному дизайні.
Курс програмування від ІТЕА — це достатня кількість практики. Заняття проходять у такому форматі: теорія, підкріплена практикою + об’ємне завдання. На кожне виконане завдання ти отримуватимеш розгорнутий коментар і оцінку від викладача й ментора.

Отредактировано ОРИСЬКА (2023-03-08 15:07:17)

0

2

А де знайти курси програмування для підлітків?

0

3

Дуже цікаві та корисні курси програмування для підлітків Київ https://excklusiveit.com/  є в цій онлайн школі. Під час занять та самостійного опрацювання отриманого матеріалу дитина здобуде навики створення ігр, сайті, фото та відео контенту, різноманітної графіки та анімації. Така інформація легко сприймається в дитячому віці, до того ж, це буде корисним в дорослому віці з професійної точки зору.

0


Вы здесь » Хоббитка » Всё подряд » Основи дизайну і графічні редактори