Де купуєте побутову техніку? Останнім часом купував техніку в місцевих магазинах, але зараз там і ціни досить великі та асортимент дуже рідко оновлюється. Хотілося б знайти кращі магазини.
Побутова техніка
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22021-11-25 19:17:39
Де купуєте побутову техніку? Останнім часом купував техніку в місцевих магазинах, але зараз там і ціни досить великі та асортимент дуже рідко оновлюється. Хотілося б знайти кращі магазини.
Я, навпаки, у місцевих магазинах техніку не брав уже кілька років. Насамперед через те, що я просто не люблю по магазинах ходити. Все купую в інтернет-магазинах, це дуже зручно.
Поделиться32021-11-25 21:06:03
Я, навпаки, у місцевих магазинах техніку не брав уже кілька років. Насамперед через те, що я просто не люблю по магазинах ходити. Все купую в інтернет-магазинах, це дуже зручно.
Я ось теж хочу поступово перейти на інтернет магазини, але проблема в тому, що я не особливо в них знаюся, і не знаю, в яких інтернет магазинах найкраще купувати техніку. Не порадиш хороші інтернет магазини з технікою?
Поделиться42021-11-26 03:03:51
Я ось теж хочу поступово перейти на інтернет магазини, але проблема в тому, що я не особливо в них знаюся, і не знаю, в яких інтернет магазинах найкраще купувати техніку. Не порадиш хороші інтернет магазини з технікою?
Я про багато інтернет магазинів побутової техніки не знаю, напевно, їх досить багато, але особисто я використовую останнім часом лише пару магазинів, більше ніде нічого не купую.
Зараз ось побутову техніку в основному беру у фокстроті https://blog.foxtrot.com.ua/ тому що там вибір досить великий і ціни мене влаштовують, не знаю як в інших магазинах, але тут нормально.
Також там часто бувають знижки, це теж величезний плюс. Зараз ось чорна п'ятниця йде, думаю собі щось придбати, якщо будуть справді гарні знижки на техніку.