Хоббитка

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Хоббитка » Всё подряд » Школа


Школа

Сообщений 1 страница 11 из 11

1

В какую школу отдать своих летей?

0

2

Я обрала Базис. Вважаю, що це одна із найдостойніших приватних шкіл в Києві.  Тут у мене навчається вже друга дитина. Так, це не дешево. Але після того, як мій старший  син закінчив цю школу, нам не були потрібні репетитори, він самостійно вступив у той навчальний заклад, який обрав . Тому я вважаю, що це пристойна економія.

0

3

а по математике где репетитора можно найти?

0

4

:angry:

Отредактировано Андрей Васильев (2022-07-28 18:24:30)

0

5

Школа школой, но вот английский никак в школе не идет нам, даже не знаю от кого это зависит от ребенка или учителей. Вот английский онлайн с репетитором нормально и понимает и самостоятельно работает, а школьный материал плохо, толи не хочет, толи так проводят уроки и учат их. У вас все нормально я иностранными языками в школах?

0

6

Беріть безкоштовні завдання для дитини https://childdevelop.com.ua/worksheets/8825/ Іменник: узагальнюємо вивчене. Завдання сприятиме формуванню мовної компетентності дитини, узагальненню вивченого про іменни. Корисно...

Отредактировано tao8286 (2022-11-08 14:14:42)

0

7

Мне тоже интересно ознакомиться .  Буду иметь ввиду для себя .

0

8

Много есть похожих школ, просто нужно выбрать уклон) Я вот отдала своего в детскую школу програмирования https://ycla-coding.com/ . Как по мне, неплохая. Занятия там очень интересные занятия, учителя умеют найти подход к детям и объясняют все понятно)

0

9

Ніяк не може підібрати дитині школу у Києві, що можете порадити?

0

10

Якщо Ви шукаєте навчальний заклад для своєї дитини, раджу Вам скористатися сайтом SchoolHub, де зібрані всі школи в Києві У кожному районі міста є державні та приватні школи, через зручний пошук на сайті можете підібрати навчальний заклад за важливими для Вас параметрами. Цей список перевіряється вручну, тож дані достовірні і постійно оновлюються. Ви також знайдете телефони, адреси та фотографії шкіл.

0

11

Багато батьків зараз для своїх випускників шукають репетитора доброго, але рідко де є такі, я як тато випускниці знаю онлайн школу https://977.com.ua/. Тут є репетитори які без проблем допоможуть вашій дитині підготуватися до іспитів, є як індивідуальні заняття, так і групові самі репетитори з багаторічним досвідом роботи. Готують програму та працюють над індивідуальними помилками, відповідають на запитання та допомагають вирішувати завдання на віртуальній дошці. Раджу вам цю школу!

0


Вы здесь » Хоббитка » Всё подряд » Школа