Хоббитка

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Хоббитка » Всё подряд » Рецепти


Рецепти

Сообщений 1 страница 11 из 11

1

Хто любить готувати, де ви берете нові рецепти?

0

2

Сегодня так много информации по рецептам) Прежде чем приступать к приготовлению нужно сначала различные  продукты и ингредиенты заказать. Порекомендую Вам "Лавку специй"  https://pepperandsalt.kz/specii-optom/, там можно купить все необходимое, начиная в розницу и оптом, заканчивая сухофруктами, травяными бальзамами. Ассортимент у них постоянно пополняется.

0

3

Дякую, але мене цікавлять саме рецепти і бажано на українській мові.

0

4

Я зазвичай отримую нові рецепти з різних джерел, один із найулюбленіших сайтів це Foodlez, де дуже крута кулінарія і є страви на любий смак. Основні переваги цього сайту включають великий вибір рецептів, детальні інструкції та фотографії, що полегшують процес готування. Крім того, рецепти постійно оновлюються і це класно тим, що на одному ресурсі можна знайти абсолютно все! Впевнена, що і Ви знайдете там щось для себе, незалежно від вашого досвіду в готуванні та кулінарних вподобань.

0

5

Як на мене, то важливо саме які продукти використовувати, від цього залежить і смак блюда! Де для себе купуєте продукти?

0

6

Готувати для сім'ї та близьких – моє хобі, і Ашан інтернет-магазин https://auchan.zakaz.ua/uk/ став для мене справжнім порятунком. Тепер, щоби створити чарівні страви, мені не потрібно витрачати час на походи по магазинах. Овочі, фрукти, риба, м'ясо – все, що потрібно для моїх кулінарних проектів, я можу легко замовити онлайн. Це не тільки зручно, але й гарантує свіжість та якість продуктів. Рекомендую всім, хто цінує смак та турботу про близьких.

0

7

Я хочу щось смачненьке. Але готувати лінь!

0

8

Для таких от, як ми з вами, існують напівфабрикати. Я знайшла для себе класного виробника Мантінга Україна, і в них закуповую заморожені напівфабрикати.
Наприклад: круасани, ролліні з різними начинками... Тут все смачно та просто. Виклали ці пундики на деко і в піч на 15 хвилин. Звідти достаєте неймовірно смачні витребеньки для всієї сім'ї. Спробуйте!

0

9

Мене цікавлять виробники напівфабрикатів. Яким можна довіряти?

0

10

Привіт друзі! Знаєте, як заощадити час та гроші на приготуванні їжі? Я вам можу розсказати, бо я вже цим лайфхаком користуюся давно.
Замовляйте заморожені напівфабрикати оптом Є такий виробник Добра Кухня, в них дуже смачні продукти та не дорогі. Я так роблю вже кілька місяців, і це допомагає мені викроїти більше часу на себе та свої хобі.

0

11

Юлёк пулёк написал(а):

Як на мене, то важливо саме які продукти використовувати, від цього залежить і смак блюда! Де для себе купуєте продукти?

Если хотите купить икру и при этом не переплатить, то советую обратиться в проверенный интернет-магазин. Их акцент на практичности - именно то, что мне нравится. У них широкий выбор продуктов высокого качества, и вы всегда можете быть уверены в их надежности. И, конечно же, их цены просто потрясают! Я всегда стараюсь экономить, и благодаря их https://ikrinka.de/ru/ скидкам и выгодным условиям оплаты, я делаю это с легкостью. А бесплатная доставка от 150 евро - это просто удобно и экономит мои деньги. В общем, если вы цените практичность и качество, то делаем клик.

0


Вы здесь » Хоббитка » Всё подряд » Рецепти