Хоббитка

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Хоббитка » Общение » Порадьте онлайн аптеку


Порадьте онлайн аптеку

Сообщений 1 страница 9 из 9

1

Друзі, чи ви користуєтеся послугами онлайн аптек, якщо не можете знайти потрібні ліки в місцевих аптеках? У мене часом бувають мігрені, а допомагає тільки Нурофен. В містечку тільки одна аптека, і даних ліків там  немає. Порадьте мені хорошу онлайн аптеку, бажано з низькими цінами.

0

2

Я часто користуюся онлайн аптеками, останнім часом найчастіше купую ліки саме там. І в асортименті аптеки завжди є необхідні ліки, не треба бігати всім аптекам міста тай ціни там менші.

0

3

А ось я ще ніколи не купувала ліки через інтернет, тому не знаю яким аптекам можна довіряти, адже є і такі, що можуть продавати, наприклад прострочені ліки, чи не оригінальні. Тому хочу, щоб порадили саме перевірену аптеку.

0

4

В мене є одна перевірена часом онлайн аптека "Доброго дня",  де ти зможеш купити якісні анальгетики https://www.add.ua/ua/medicamenti/obezb … nalgetiki/ за низькими цінами. Вибір ліків у них дуже великий, і головне всі вони оригінальні та з хорошим терміном придатності.

Крім ліків, у них є в наявності вітаміни та біологічні добавки високої якості. До речі якщо замовляєш ліки від 500 гривень, їх безкоштовно доставить кур'єр до самого дому, я в основному так і замовляю, щоб ліки доставляли додому.

http://forumupload.ru/uploads/0015/ec/51/2099/t918794.png

0

5

Я думаю, что вам стоит более внимательно обратить внимание на аптеки, где можно купить препараты по более привлекательным ценам. К примеру, на днях мой коллега, когда нужна срочная доставка лекарств в Москве , обратился на сайт Сат Фарма. Отличная аптека. Можете глянуть. Сам заказал здесь https://mosco.sat-farma.com/gormonalnye … _25_mg_7fl. Все супер.

0

6

Посоветуйте где можно будет приобрести себе таблетки гормоны щитовидной железы? Подскажите варианты?

0

7

Добрый день! Я в последнее время покупаю себе таблетки гормоны щитовидной железы вот в этой аптеке  https://city-pharm.com.ua/medikamenti/e … gormoni-74 . В этой аптеке так много продается различных медикаментов по очень даже доступным ценам, очень удобно заказывать онлайн и забирать в ближайшей аптеке.

0

8

Добрый день, сейчас нет универсальной точки в которой есть все средства и по нужным ценам. Так что заказывать стоит смотря на цену конкретного препарата. Скажем если вы с Казахстана и нужна мильгамма 30 таблеток то тут советую https://www.woerwagpharma.kz/ru/product … a-mono-300

0

9

Нещодавно мені було поставлено діагноз цукрового діабету і я постійно шукала безпечний препарат для лікування запорів. І врешті-решт знайшла Форлакс! Ще й можна його застосовувати під час вагітності або лактації. Дуже практично, що цей https://forlax.ua/ ресурс містить важливі статті про запори, докладний опис препарату і вказано аптеки, де можна його придбати. Я весь час повертаюся на сайт, щоб ознайомитися з корисною інформацією.

0


Вы здесь » Хоббитка » Общение » Порадьте онлайн аптеку